Ouddorp - Na het tweede opeenvolgende kampioenschap moest op woensdag 19 april de laatste thuiswedstrijd worden gespeeld tegen Vovero , nummer 2 op de ranglijst De oproep om het team massaal aan te moedigen, had effect, want de tribune zat vol enthousiaste supporters. Lees hieronder een wedstrijdverslag door één van de leden.

"In de eerste set kwam Kriekel direct op een flinke achterstand maar vocht zich terug dankzij uitstekende set-ups van Michelle Tanis en goede aanvallen van Martijn Dijkgraaf en Maarten van Diggelen. Het publiek gaf luidkeels blijk van zijn bewondering en begon met het inzetten van de wave. Uiteindelijk een ruime set overwinning voor Kriekel. Vovero raakte hierdoor niet van slag in de tweede set en zette Kriekel op een flinke achterstand. Bij Kriekel ging er in deze set niets goed, er werd kansloos met 11-25 verloren. Ook in de derde set achterstand voor Kriekel, maar Kriekel kwam terug met bekeken balletjes van Eline Kruize en Wim van Wensveen. Een mooie redding in het achterveld van Maarten Franke. Anne Breen scoorde met een bekeken smash de 22-21 in het achterveld van Vovero en Kriekel won uiteindelijk nipt 25-23. Vovero won de vierde set met 19-25. Niet de beste wedstrijd dit seizoen, toch een prima gelijkspel als seizoenafsluiting."