Oude-Tonge - Op een waterkoude zondagochtend 24 maart jl. traden de heren van The Islanders Honkbal 1 aan tegen de Stags uit Etten-Leur. "In de eerste inning nam pitcher Lars Nelis (1) alle nullen voor zijn rekening door een aangooi naar het eerste honk en twee keer een drie slag!" Lees meer >>

Vervolg

De Islanders hadden duidelijk wat opstartproblemen aan slag door de lage temperatuur. Zo had de korte stop van Stags een mooie aangooi op het eerste honk en waren er ook 2 vangballen gemaakt door de buitenvelders van de tegenpartij.
Tussenstand 0-0.
In de tweede inning komen beide teams wat meer op stoom. Zo maakt Stags het eerste punt van de wedstrijd, maar kon niet verder uitlopen in de score. Na mooie hits van Lars Nelis, Perry Plooij, Rob Emeis en Giovanni Drinkwaard stromen de eerste punten binnen voor de Islanders!
Tussenstand 5-1.
De Stags konden verder geen punten meer maken deze wedstrijd door een ijzersterk optreden van pitcher Lars Nelis en maakte deze wedstrijd af met 8 strike-outs!
Ondanks de kou waren de Islanders in de laatste inning helemaal on fire tijdens het slaan! Zo had Peter Roubos nog een mooie line-drive naar het buitenveld en Casper Kempe een prachtige 2 honkslag, waardoor de Islanders nog een dozijn aan punten konden binnenlopen.
Eindstand 18-1.

Tekst en foto HSV The Islanders