22 maart 2024, Regio - Afgelopen zaterdagavond 16 maart jl. was het dan zover: de jeugdafdeling van voetbalvereniging Flakkee bezocht de eredivisiewedstrijd Excelsior - RKC. Het werd een spannende avond, niet alleen voor de ploegen die streden om ook volgend jaar in de eredivisie te blijven. Lees meer >>

Vervolg

Twee bussen met 130 kinderen, ouders en begeleiding vertrokken begin van de avond uit Middelharnis naar het Van Donge & De Roo stadion in Rotterdam. Flakkee was er op uitnodiging van Excelsior met wie ze een vriendschapsband hebben. De busreis duurde helaas wat langer door de files onderweg. Net op tijd kwamen ze aan om de aftrap mee te maken.

Voor de jongste spelers uit onze jeugdteams was het een spannend uitje samen met hun ouders en teamgenootjes. Sommigen waren voor de eerste keer in een voetbalstadion. Het was mooi om te zien hoe zij deze ervaring beleefden. Voor de oudere jeugdspelers was het een gezellig uitje met hun team. Van en voor iedereen is niet voor niets het motto van de activiteitenorganisatie van de vereniging.

Excelsior en RKC uit Waalwijk streden om nacompetitie en degradatie te voorkomen. Uiteindelijk werd het een gelijkspel waar beide clubs gezien de stand niets aan hadden. Rond 22:15 vertrok de bus weer van de Honingersdijk richting Flakkee. De spelers van Flakkee hadden die ochtend zelf ook een wedstrijd gespeeld. Samen met de indrukken die ze die avond hadden opgedaan, zorgde dat voor een mooie zaterdag.

De komende maanden worden er nog meer leuke activiteiten georganiseerd door Flakkee. Van tentenkamp tot koppeltoernooi en diverse jeugdtoernooien en een bedrijventoernooi. Als afsluiting van het seizoen is er weer de familiedag met zeskamp en BBQ. Bij Flakkee is genoeg te beleven!!!!

Wil je ook een keer meespelen? Kijk op de website en sluit aan bij een training of bezoek onze wedstrijden om de leuke sfeer te proeven. Je bent van harte welkom.

Tekst en foto VV Flakkee