Sommelsdijk - Gymvereniging MH-SD heeft al jaren twee hele gezellige sociale damesgroepen genaamd Callanetics die elke donderdagavond van 19:00 – 21:00 uur samen trainen in de gymzaal van obs J.C. van Gentschool. Deze groepen worden al bijna 2 jaar getraind door Anja Klinkvis geheel in haar eigen stijl en dat wordt goed ontvangen door de dames. Echter de naam Callanetics dekt niet meer de lading van deze lessen en daarom gaan de dames verder onder de naam “Bewegen voor 50+”. Lees meer >>

De lessen beginnen altijd met een warming up met muziek staand in een gezellige kring. Als de spieren lekker warm en los zijn, heeft Anja oefeningen voor de dames om de spieren ook los te houden. De verschillende spiergroepen worden aangepakt met oefeningen op de matjes met bijv. een zachte bal.

Na inspanning heeft Anja ook oog voor ontspanning en worden de laatste minuten van de les gebruikt om weer geheel zen te worden d.m.v. een bodyscan. De dames gaan hierna weer als herboren naar huis.

Interesse gekregen om ook 1x in de week in een gezellige groep de spieren los te gooien op een zachte manier ? U kunt 2 gratis proeflessen volgen op het tijdstip wat voor u uitkomt. De lessen zijn van 19.00 – 20.00 uur en van 20.00 – 21.00 uur. Kom vrijblijvend meedoen en geef u op via de secretaris op telnr. 06-11063901. U kunt ook een kijkje nemen op mh-sd.nl en we zijn ook te vinden op social media #GVMHSD.

Tekst: gymvereniging MH-SD