28 februari 2024, Middelharnis - Afgelopen maandagavond 26 februari kwamen de trimhockeyers van HCGO in actie tegen een delegatie van het trimteam van HV Spijkenisse, onder bijzonder frisse omstandigheden werd het duel op de HCGO accommodatie in Middelharnis afgewerkt. Lees meer >>

Vervolg

HCGO kwam op voorsprong door een prachtige combinatie tussen Gert-Jan Oostwouder en Jeroen Pathe (1-0). Spijkenisse produceerde de verdiende gelijkmaker in het 4e kwart van de wedstrijd, waarna HCGO doelman Jan Struik de punten redde voor het thuisteam doormiddel van 2 uitstekende reddingen, eindstand 1-1. Jeroen Palthe, Peter Noordzij en Camar Dapper-Brocatus maakten hun officiële wedstrijddebuut voor het mixed HCGO. Team. Na afloop van het duel werd er gezellig nagepraat onder het genot van een drankje.

Wat is trimhockey?

Trimhockey is een zeer laagdrempelige en meer vrijblijvende manier om de hockeysport te bedrijven. Het kent geen reguliere weekend competitie. Tijdens de training werk je aan je conditie en aan je hockeytechniek. De training wordt meestal afgesloten met onderlinge wedstrijden. Trimhockey wordt is voor dames & heren er wordt gespeeld in mixed samenstelling. Regelmatig wordt er door HCGO een tegenstander gezocht voor een vriendschappelijk duel.

De recreatieve hockeyers / trimmers van HCGO zijn een mixed team waarbij de wekelijkse training de leeftijd en hockeyervaring niet van belang zijn. Inzet, sportiviteit en lol zijn de belangrijkste ingrediënten van de wekelijkse maandagavond training en gezellige derde helft.

Kom jij ook op proef meetrainen met dit HCGO team. De eerste trainingen zijn volledig vrijblijvend, inschrijven en informatie is verkrijgbaar via hcgo.nl