Januari 2024, Goeree-Overflakkee - Wil je beginnen met hardlopen? Dan is de Fitr Start Running bij AV Flakkee de uitgelezen kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de hardloopsport! Onder begeleiding van ervaren trainers werk je in tien weken toe naar de Omloop van Menheerse van 6,7 km op Koningsdag. Lees meer >>

Vervolg

Start woensdag 14 februari

Als start zullen er twee gratis clinics worden gegeven op woensdag 14 februari bij AV Flakkee in Middelharnis en op woensdag 21 februari in Ouddorp, start Dorpstienden. Deze clinics worden gratis aangeboden door Fitr.

Trainer Ricardo Sint Nicolaas zal als lokale topatleet deze avonden verzorgen. De aanvang is 19.30 uur. De training start met een warming-up en loopscholingsoefeningen, daarna volgt de kern met intervalblokjes en afsluitend een cooling-down.

Inschrijven via AV Flakkee

De eerste twee Fitr clinics in Middelharnis en Ouddorp zijn voor iedereen gratis. Daarna kan je mee doen met de aansluitende 8-weekse clinic bij AV Flakkee. De kosten voor deelname zijn € 40,00 inclusief een loopshirt en deelname aan de Omloop van Menheerse. Daag jezelf uit en schrijf je in!

Kom in beweging met Fitr

Fitr is een initiatief van De Vogel verzekeringen + financieel advies. Met Fitr ben je actief bezig met je gezondheid en het support een gezonde levensstijl.

Meer informatie en inschrijven via avflakkee.nl