Stad aan 't Haringvliet - "De Eerste Flakkeese Rugby Club 'Eilanders' is terug van weggeweest", dat laat de nieuwe voorzitter Johannis Struik namens de Eilanders weten. "Als een Fenix is zij herrezen uit haar eigen as." Na het ter ziele gaan van de vereniging enkele jaren geleden was er bij een groep zaterdag spelers van het eerste uur toch een gemis. Lees meer >>

Vervolg

Johannis: "Met een aantal oud-spelers hebben we de koppen bij elkaar gestoken en is de vereniging nieuw leven in geblazen. De ledenvergadering heeft besloten zich te richten op het social rugby circuit in de regio waarbij de onderlinge vriendschappelijke wedstrijden altijd op de zaterdag gespeeld worden, en worden gecombineerd met een BBQ of een gezamenlijke maaltijd na afloop."

De vereniging is terug op haar oude stek in Stad aan ‘tHaringvliet. Een mooie plek om de vereniging weer tot bloei te laten komen. Struik: "Bij S.N.S. werden wij, net als in het verleden, warm ontvangen en is inmiddels een overeenkomst gesloten voor gebruik van een veld en de voorzieningen."

Trainen: elke donderdagavond

Trainen gebeurd elke donderdagavond van 20:00 tot 21:30 uur. "We spelen maandelijks vriendschappelijke wedstrijden op de zaterdagen en we draaien mee met ‘de oude meesters’. Heb jij belangstelling voor de mooiste teamsport waarin respect, kameraadschap en sportiviteit hoog in het vaandel staan, en ben je 18 jaar of ouder, neem dan contact met ons op via de socials of mail naar rugbyopflakkee@hotmail.com."