Sommelsdijk - "Budokai Senshi bied budo, vechtsport en circuit training aan voor iedere niveau en al vanaf de leeftijd van 2 jaar." Voor Budokai Senshi was het jaar 2023 wederom zeer succesvol, met wederom ledengroei en mooie sportieve en persoonlijke prestaties kunnen zij terug kijken op een bijzonder jaar. Inmiddels zijn zij vanaf begin 2024 alweer druk aan de gang. Lees meer >>

Vervolg

Na de nieuwjaarsduik voor KIKA hadden zij dit weekend niet 1 maar 2 nieuwjaarstrainingen op het programma. 1 training betrof een pittige bokszak training met als thema 2024 en de andere training was de gezamenlijke Kyokushinkai Karate training in samenwerking met Muchin van Shihan Henk Gerhards te Spijkenisse. Beide trainingen werden zeer goed bezocht en er waren ook woorden van dank voor alle leden van de club. Daarnaast werden Arjan van Westenbrugge (5e Kyu), Klazina Tanis (3e Kyu) en Angelique de Heer (1e Kyu) allen bevorderd voor hun verdienste in de sport. Inmiddels zijn de lessen alweer volop aan de gang. En bij Budokai Senshi kan je rekenen op voordelig sporten met een groot aanbod van Budo, Vecht, Kettlebell of Circuit sporten. Voor de jeugd t/m 14 jaar is er zelfs 1 tarief van 17,50 euro waarvoor 7 dagen per week gesport kan worden. Daarnaast komen er ook dit jaar weer nieuwe lessen bij. Naast Kyokushinkai Karate, Kickboksen, Boksen, Yawara Ju Jutsu, Kickbag, Kettlebell en Circuit training geven we namelijk per 1 januari ook Yawara Ju Jutsu voor jeugd van 6 t/m 14 jaar. Dit een een uitstekende sport ter bevordering van de zelfverdediging en vindt iedere donderdag van 17:30 - 18:15 uur plaats. Na het succes van het Kleuterkarate komt er een 2e concept uit voor de kleuters en dat is kleuter kickboksen. Deze les vind plaats op de woensdag van 17:30 - 18:15 uur.

Voor het volledige programma kunt u kijken op www.budokai-senshi.com of informatie vragen via budokai-senshi@outlook.com en/of 0641209730. We hebben mogelijkheden voor iedereen vanaf 2 jaar en de eerste 2 proeflessen zijn gratis. Tevens hebben we in januari ook de actie 9=12 en dat betekend dat huidige of nieuwe leden maar liefst 3 maanden korting krijgen op hun abonnement. Welkom!