26 december 2023, Sommelsdijk - Traditioneel is de week voor Kerst een week met kerstvieringen voor school of werk. Maar voor vechtsportschool Budokai Senshi is het ook een reden om aan een ander te denken. Want heel veel gezinnen hebben helaas niet de mogelijkheid voor een goed Kerstdiner of om Oud en Nieuw te vieren met een goed gevuld bord. "Daarom hebben wij al enkele jaren de 'Week van de voedselbank'. In deze week zijn er meerdere thema trainingen van diverse gastinstructeurs of is er iets leuks te doen voor de kinderen. In ruil hiervoor vragen wij 1 of meerdere producten voor de voedselbank. Een initiatief dat door meer dan 150 leden werd gesteund..." Lees meer >>

Vervolg

Op maandag was er een gezellige filmavond voor de jeugd waarin gezamenlijk een film werd gekeken en de avond werd afgesloten met een flinke stoei partij. Op dinsdag bracht Sensei Peter Vermaire ons de nodige technische aspecten in het Kyokushinkai Karate bij. Op woensdag was er wederom een mooie samenwerking tussen de boksploeg van de Flakkeese Ring en Budokai Senshi en werd er ervaring in het boksen met elkaar gedeeld. Op donderdag gaf Svenja Markus ons de conditie en krachtervaringen bij wat haar o.a. de Europese titel opleverde. Dit deed zij in samenwerking met David Scharff van Crossfit Hoogvliet en omdat Shihan Ron Seltenrijch helaas ziek was verzorgde Shihan Jacques en Senpai Joost op de vrijdagavond een Self-defence training en een pittige bokszaktraining. We kunnen terug kijken op een fijne week met leuke trainingen in een gezellige sfeer. Daarnaast hebben we wederom een bus vol met producten afgegeven bij de voedselbank. Zoals de mensen van de voedselbank aangaven is dit naast het standaardpakket wat afgegeven wordt een extra voor de feestdagen. Precies ons doel en we zijn dankbaar voor alle support. Budokai Senshi heeft nu t/m 5 januari vakantie. Maar staan tijdens de vakantie ook niet stil voor het goede doel. Zo dragen zij bij, bij de Kika nieuwjaarsduik op 1 januari en verzorgen zij de warming up.

Heeft u ook interesse in budo en vechtsport of Circuit en Kettlebell training? Dan bent u bij Budokai Senshi aan het juiste adres. Met een aanbod van Kyokushinkai Karate, Kickboksen, Boksen, Yawara Ju Jutsu, Kickbag, Circuittraining en Kettlebell training al vanaf de leeftijd van 2 jaar hebben we voor ieder wat wils. Daarnaast zijn we 1 van de goedkoopste sportverenigingen. Zo hebben we voor jeugd van 6 t/m 14 jaar een jeugdabonnement voor 17,50 euro per maand waarvoor maar liefst 7 dagen in de week getraind kan worden. De eerste 2 proeflessen zijn gratis! Voor contact kunt u mailen met: budokai-senshi@outlook.com of bellen met 0641209730.

Tekst en foto's Budokai Senshi