Ouddorp - Op zaterdag 2 december 2023, al weer voor de 24e keer, organiseren VVV Goeree-Overflakkee en Hotel Akershoek, in samenwerking met Het Nederlandse Rode Kruis afdeling Goeree-Overflakkee, de Ouddorpse VVV-Snertwandeltochten. "Starten met 25 en 35 km wandelen is mogelijk van 08:00 tot 10:00 uur bij Hotel Akershoek (..) Vooraf inschrijven -en zelfs met korting- is dit jaar ook mogelijk.." Lees meer >>

Vervolg

De organisatie is ontzettend trots dat het wederom is gelukt om nieuwe stukjes wandelroute op te nemen. Speciaal uitgezette wandelroutes voor deze dag, leiden, al naar gelang de gekozen afstand, langs de mooi gelegen Ouddorpse “spulletjes”, door prachtige natuurgebieden en over het strand en/of door de duinen maar uiteraard allemaal weer langs gezellige en verrassende “stempel-/controleposten”. De routes zijn allemaal prima “uitgepijld”.

Starten met 25 en 35 km wandelen is mogelijk van 8.00 tot 10.00 uur (aankomst uiterlijk 15.00 en 16.00 uur!) en met 10 km van 10.00 tot 12.00 uur bij Hotel Akershoek, Boompjes 1, Ouddorp. Inschrijven voor de 25- en 35- kilometerwandeling is altijd mogelijk op het startpunt vanaf 7.30 uur en voor de 10-kilometerwandeling vanaf 9.45 uur (er kan ook echt niet eerder worden gestart).

Vooraf inschrijven en zelfs met korting is dit jaar ook mogelijk (t/m donderdag 30 november, 12.00 uur) met de nieuwe Eilandpas voor inwoners via eilandpas.nl Met de aangeschafte “tickets” kun je je melden op 2 december bij de inschrijftafel in Hotel Akershoek voor een stempelkaart en de routebeschrijving.

Een tip van de organisatie voor het parkeren van de auto’s: denk aan het parkeerterrein “Goudsmiene” (ingang Spaanseweg)!

Het erwtensoep-seizoen bij Hotel Akershoek is inmiddels voor “geopend” verklaard. Een aantal kenners prezen de lekkere smaak dus met die welverdiende beloning na afloop van de wandeling, komt het helemaal goed!

Deelname kost € 5,-- p.p. en is incl. een kleine herinnering en dus ook die goed gevulde kop erwtensoep of ook wel “Akershoek-Snert” genoemd. Ben je lid van een wandelbond, laat dan bij inschrijving je pasje zien en ontvang € 1,-- korting p.p.

Info: VVV Inspiratiepunt Goeree-Overflakkee: 0187-681789 of vvv@eilandmarketing.com