Regio - Afgelopen zaterdag, 30 september 2023, stond de Kazoku cup op het programma. Dit toernooi werd voor de eerste keer georganiseerd door de familie Scheffers van Kazoku Dojo te Ridderkerk. Het gehele toernooi stond in het teken van donaties ophalen voor Stichting Taai. Lees meer >>

>>Vervolg

Stichting Taai

Een stichting die zich inzet voor onderzoek en genezing van Taai slijm ziekte. De datum van ons eigen toernooi de Yujin cup hebben we voor dit toernooi verplaatst naar 11 november omdat het goede doel altijd boven eigen successen moet staan. Daarnaast hebben wij als sportschool een donatie gegeven van 250 euro voor dit goede doel. De sportieve en vriendschappelijk sfeer was er al vanaf binnenkomst het was aan ons alleen nog de taak om dit ook in sportieve resultaten om te zetten. De deelnemers van Budokai Senshi hebben dit uitstekend gedaan!

Vince van Wageningen en Thijs de Jong hebben zich kranig geweerd in hun klasse maar kwamen net iets te kort voor een prijs. Tessel Melissant werd 3e waar er zeker meer in had gezeten als haar conditie beter op pijl was geweest. Vera Kom en Hidde van Westenbrugge vochten zeer overtuigend en wonnen in onze optiek beide partijen. Helaas kregen zij er beide maar 1 partij toegewezen waardoor het een 2e plek werd met een goud randje. Job de Visser wist 3 van zijn 4 partijen naar zich toe te trekken door duidelijke scores en overwicht. 1 partij stoeide hij vooral met zijn eigen gedachtes waardoor hij deze verloor en ook genoegen moest nemen met een 2e plek. Dit geld ook voor Ivar Hersbach die maar liefst 4 van de de 5 partijen wist te winnen maar uiteindelijk 1 partij verloor en ook 2e werd. De grote winnaars van deze dag werden Angelique de Heer, Vince van Roosmalen en Dean van Roosmalen. Alle 3 wisten zij zeer overtuigend een 1ste plek te bemachtigen. Dean door zijn tegenstanders compleet te overvallen met een stortvloed aan technieken waarbij hij al zijn tegenstanders overklaste en met diverse technieken wist te scoren. Angelique door in haar matchmaking partij naast een tactisch goed spel ook een knockdown wist te scoren door een goede hoge trap tegen het hoofd en Vince die werkelijk al zijn tegenstanders binnen no time (minder dan 30 sec) het nakijken gaf door ze uit te schakelen met stoten, low kicks en hoge trappen en daarvoor veel complimenten kreeg van aanwezig publiek en scheidsrechters.

10 deelnemers en hiermee 1 x een 3e, 4 x een 2e en 3x een 1ste plek behalen is een unieke prestatie en smaakt zeker naar meer. We willen organisatie en deelnemende sportscholen bedanken voor de fijne en sportieve dag. Heeft u ook interesse in het Kyokushinkai Karate, Kickboksen, Boksen, Yawara Ju Jutsu, Kickbag, Kettlebell, Circuittraining of de Stretch en Relax. Dan bent u van harte welkom voor 2 gratis proeflessen. We heten iedereen welkom vanaf 2 jaar! Meer informatie kunt u vinden op budokai-senshi.com of u kunt contact opnemen met budokai-senshi@outlook.com en/of 0641209730.