21 augustus 2023, Oude-Tonge - "Na een zomerstop van 6 weken, mochten onze heren en dames van Honkbal 1 vandaag het veld weer betreden. We speelden de inhaalwedstrijd tegen Batters uit Putte..." Lees hieronder een verslag door honk-en softbalvereniging The Islanders >>

Verslag The Islanders

Na een 1e puntloze en snelle inning aan beide kanten, ging het de Islanders daarna beter af en druppelden de punten gestaag binnen. Dit kwam niet zozeer door goed slaan van onze kant, maar vooral door de vele gegooide wijdballen en geraakte spelers. Naast Giovanni Drinkwaard en Jan de Puy, die hem heerlijk opving op zn rug, mocht ook Peter Roubos een balletje voor het team incasseren op een zeer gevoelige plek!
Pitcher Jan de Puy bleek net een niveautje te hoog voor de Batters, met 10 schitterende strikeouts. Na 5 inningen sloten we de wedstrijd af met een 14-4 winst voor The Islanders! Zo stijgen we weer naar de 1e plaats.
Volgende week zondag 27 augustus wordt daarom een zeer spannende wedstrijd tegen het team wat ons op de hielen zit: Jeka. Deze wedstrijd wordt eenmalig gespeeld op het veld van Stags Etten-Leur.