21 augustus 2023, Sommelsdijk - Afgelopen zomer zijn 3 leerlingen van ITACHI Dojo geslaagd voor hun examen. "Wendy van Gils voor haar 1e Kyu, Marijn Groenendijk en Boudein Bickel voor hun Shodan, zwarte band 1e dan. Na een pittig jaar van voorbereidingen en extra trainingen, onder begeleiding van hun Sensei André van Wezel, hebben ze het afgelopen zomerkamp op SC Papendal alles gegeven." Lees meer >>

Vervolg

Onder toeziend oog van de examencommissie werd er op zaterdag 8 juli een zwaar examen afgelegd. Het technisch gedeelte en de Kata. Maandag 11 juli was het gedeelte Kumite waarbij veel partijen gevochten werden. Bij de trainingen in de 2 dagen daartussen werden ze goed bekeken en moesten ze het uiterste uit zichzelf halen.

Uiteindelijk mochten ze op maandag 11 juli hun certificaat in ontvangst nemen.

Het is mooi om te zien hoe alle trainingen hun vruchten hebben afgeworpen. ITACHI Dojo en Sensei André van Wezel zijn dan ook enorm trots op deze 3 karateka’s.

Meer informatie

Bekijk ook www.itachidojo.com voor meer informatie over deze karateka’s. "Ook kun je hier alles vinden over de lestijden en wie we zijn en waar we voor staan."