Middelharnis - "Hockey voor iedereen!" De start van het nieuwe hockeyseizoen staat voor de deur, komende week zullen na een lange zomerstop de trainingen bij Hockey Club Goeree-Overflakkee (HCGO) weer hervat worden. "Het beloofd een mooi seizoen te worden!" HCGO heeft dit nieuwe hockeyseizoen 14 teams, een record, voor de KNHB competities aangemeld. Lees meer >>

VErvole

Niettemin heeft de vereniging voldoende plaats voor nieuwe aanmeldingen. Zowel, Funkeys (Jongste-jeugd), Junioren, Senioren en Recreatieve sporters zijn van harte welkom. Iedereen is welkom om kennis te maken met onze toffe sport door bijvoorbeeld vrijblijvend een aantal keren mee te trainen met 1 van onze teams.

Het in ledenaantal behoorlijk groeiende HCGO is een sportvereniging voor heel Goeree-Overflakkee, er zijn leden uit bijna alle dorpen op ons eiland. Met oog op de toename van leden zijn er reeds diverse aanpassingen aan de HCGO accommodatie gedaan om bijvoorbeeld het comfort van de spelende leden te vergroten, zo zijn er bijvoorbeeld recent 2 extra duggouts op het hockeyveld geplaatst, waardoor er meer zitruimte is voor de aanwezige jeugdteams op het hockeyveld. De vereniging heeft tevens behoorlijk geïnvesteerd in promotiemiddelen, HCGO beschikt sinds kort over "Skills matten" voor het succesvol geven van hockeyclinics bij basisscholen op ons eiland.

De eerste trainingen zijn als "proeflid" volledig vrijblijvend, inschrijven kan via HCGO.nl. Iedereen is van harte welkom een kijkje te komen nemen tijdens de doordeweekse trainingen op de van Pallandt in Middelharnis. Meer informatie over HCGO is ook te vinden op onze nieuwe website.

Tekst en foto: HCGO MO14-1 (22/34) bij de HCGO ingang van het sportcomplex in Middelharnis.