Goeree-Overflakkee - Op zaterdag 16 september 2023 is het zover: de Tour d’Orange gaat van start in het hele land en ook op ons eiland Goeree-Overflakkee. "Wij fietsen ons tijdens de Tour d'Orange in het zweet voor onze kwetsbare jongeren. Met maar liefst 14 teams en 75 deelnemers stappen we op de fiets om geld op te halen voor de jongeren die onze steun zo hard nodig hebben." YFC Goeree-Overflakkee: "Een geweldige dag vol fietsplezier en het goede doel steunen. Deze unieke fietstocht biedt voor iedereen een passende uitdaging, terwijl we geld inzamelen voor het belangrijke werk van Youth for Christ Goeree-Overflakkee. Doe mee en maak een verschil!" Lees meer >>

Vervolg

Van Zwolle tot Lansingerland, van Zaandam tot Arnhem, door heel Nederland wil jongerenorganisatie YFC jongeren tot steun zijn en een veilige plek bieden. "Een plek waar ze de liefde van Jezus mogen zien. Help je mee? Doneer vandaag nog en geef onze fietsers een extra steun in de rug met deze sportieve uitdaging!"

Medewerkers YFC: "Het raakt mij, dat zóveel jongeren nog nooit van Jezus gehoord hebben. Veel jongeren hebben het moeilijk. Ik gun het jongeren zó, dat zij het goede nieuws van Jezus zullen horen en de liefde van God zullen toelaten in hun hart. Ik ben jou enorm dankbaar voor je steun, wij kunnen dit niet zonder jou!"

Iedereen kan mee

Of je nu een ervaren racefietser bent, liever op een e-bike rijdt of de voorkeur geeft aan een ontspannen tocht op je stadsfiets, er zijn drie afstanden om uit te kiezen. En ook hardlopers kunnen kiezen uit twee afstanden. Racefietsers kunnen hun kracht en uithoudingsvermogen testen op de 100+ kilometer lange route. E-bikers kunnen genieten van een prachtige 75 kilometer lange tocht. En voor de stadsfietsers is er een gezellige 50 kilometer lange route. De hardlopers kunnen kiezen uit 10 kilometer recreatief of 21 kilometer voor de echte sportievelingen. Er is voor ieder wat wils!

Meer dan actief

Maar er is meer dan alleen fietsen of hardlopen. Tijdens de Tour d’Orange maken we ook een speciale stop bij de bus van Youth for Christ. Zo krijg je de gelegenheid om meer te weten te komen over het inspirerende werk dat zij doen voor de jeugd op ons eiland. Dit geeft je de kans om te zien hoe jouw bijdrage het leven van jongeren kan veranderen.

En er is nog een geweldige afsluiter na afloop van de rit: een gezellige BBQ! Alle deelnemers kunnen voor €5,- genieten van een heerlijke maaltijd en napraten over de avonturen van de dag. Het is een perfecte gelegenheid om nieuwe vrienden te maken en ervaringen te delen met gelijkgestemde fietsliefhebbers en hardlopers.

Bijdrage: sámen!

Maar het mooiste is dat jouw deelname direct bijdraagt aan het werk van Youth for Christ Goeree-Overflakkee. Door je te laten sponsoren, help je hen jongeren te ondersteunen, hoop te bieden en positieve verandering te brengen. Jouw inzet en passie maken een verschil in hun levens. Met de opbrengst wil Youth for Christ het werk uitbreiden naar andere dorpen op het eiland.

Mis deze kans niet om je passie voor fietsen te combineren met het steunen van een geweldige zaak. Schrijf je vandaag nog in voor de Tour d'Orange op zaterdag 16 september! Ga naar de website goeree-overflakkee.yfc.nl voor meer informatie en om je in te schrijven.

Samen kunnen we jonge levens transformeren en een blijvende positieve impact creëren. We zien je graag op 16 september tijdens de Tour d’Orange!