Ouddorp - Afgelopen weekend, op zaterdag 1 juli 2023, is er op Ouddorp Duin een nieuw multi-functioneel sportveld geopend. Ondanks de regen hebben kinderen en volwassenen genoten van de basketbalclinic van Henk Pieterse, ex-profbasketballer. "Op het nieuwe sportveld kan je voetballen, basketballen en skaten. Het veld is onderdeel van de ontwikkeling ‘Sportbos Ouddorp Duin’. Na de aanleg van de populaire pump track vorig jaar, is nu dit veld ontwikkeld en in de komende maanden komen er nog diverse sport- en speeltoestellen bij..." Lees meer >>

Vervolg

Dit veld is aangelegd met een subsidie van de Provincie Zuid-Holland. De projectsubsidie is ontvangen, omdat Ouddorp Duin hiermee voldoet aan het provinciale doel, een gezonde en bewegingsvriendelijke leefomgeving te creëren. Ook Landal Strand Resort Ouddorp Duin heeft bijgedragen aan deze ontwikkeling. Het vakantiepark zal op het veld regelmatig activiteiten organiseren, maar zoals altijd bij ontwikkelingen van Ouddorp Duin, is het veld toegankelijk voor iedereen, inwoner en toerist.

De Dorpsraad Ouddorp heeft, net als bij de Pump Track, ook bijgedragen aan de ontwikkelingen van het Sportbos Ouddorp Duin. Daarnaast hebben de overige Ouddorp Duin ondernemers (Vakantiepark De Klepperstee, Ridderstee, Restaurant Bij Marc, Natural High, SPAR en de Houten Kaap) ook bijgedragen aan de ontwikkeling van het sportbos. Voor alle ontwikkelingen in het Ouddorp Duin gebied, werken de betrokken ondernemers nauw samen, met als doel het gebied nog mooier te maken met verschillende voorzieningen.