3 juli 2023, Regio - Afgelopen 29 mei,16 en 17 juni was het dan zover. De jeugdtoernooien georganiseerd voor alle teams uit onze jeugdafdeling bij vv Flakkee. "Alle 3 de toernooidagen werden onder super weersomstandigheden gevoetbald en dat maakt het voor iedereen een plezierig uitje. Ouders, opa’s en oma’s waren aanwezig om hun kinderen aan te moedigen. Dit beeld past uitstekend in de visie van onze trotse toernooisponsor Klaverblad Verzekeringen. Een evenement waar iedereen van harte welkom is in bijzijn van hun familie, vrienden en teamgenootjes..." Lees meer >>

Toernooidagen

Onze 1e toernooidag was op 2e pinksterdag, hier speelde de JO13,JO14 en JO15 teams hun toernooi. Op vrijdagavond 16 juni was het de JO19 poule die op een heerlijke zomeravond. Zaterdag 17 juni was voor de toernooiorganisatie de drukste dag met totaal 9 poules waar 45 teams aan deelnamen. Een gezellige drukte op ons mooie sportcomplex.

De kinderen konden tussen de wedstrijden door op het springkussen en werden namens de sponsor getrakteerd op een ijsje. De meegereisde supporters genoten van hun teams in de zon langs de velden. De jongste voetballertjes kregen een medaille en vanaf de JO8 een vaantje als aandenken en de winnaars in de poules een beker. De JO17 en JO19 wonnen een bidonrek van Klaverblad Verzekeringen.

Met trots kunnen wij als organisatie terugkijken op 3 geslaagde toernooidagen waar de vele teams hun wedstrijden speelden met hulp van vrijwilligers die zich met plezier inzetten voor onze club. Waarvoor hartelijk dank namens de toernooiorganisatie van vv Flakkee.