Ouddorp - Vrijdag 4 augustus 2023 organiseert AV Flakkee de 38e De Vogel Strandloop Ouddorp. Het parcours gaat door uniek natuurgebied met de paden van de Kwade Hoek en het strand. De afstanden zijn 4,5km en 10km hardlopen, jeugdlopen 500/1000m en de wandeltocht 10km waarbij dit jaar een samenwerking is aangegaan met de organisatie van de Omloop. Lees hieronder meer >>

Vervolg

De start en finish zijn bij strandpaviljoen De Zeester (Oosterweg/Strand Noord). De start van de wandeltocht is om 18.30uur. De jeugd start eveneens om 18.30u met de 500m en 1000m op het strand. Daarna is het de beurt aan de hardlopers, zij starten om 19.30uur voor de 4,5km of 10km. Inschrijven kan online via avflakkee.nl, de startnummers liggen dan klaar in De Zeester. Inschrijven ter plaatse is eveneens mogelijk, voor de hardloopwedstrijd tot een half uur voor de start. Op de 10km route is halverwege een waterpost en voor de wandelaars is daar nog een extra versnapering.

De Strandloop is een veelzijdig evenement voor jong en oud! Snelle atleten uit de regio strijden voor de winst, recreatieve lopers en wandelaars genieten van de natuur, jong talent komt bovendrijven bij de jeugd en na afloop is de strandtent de plaats bij uitstek om met z’n allen het weekend in te luiden terwijl de zon langzaam in zee zakt. Neem vrienden en familie mee en ga de uitdaging aan op vrijdag 4 augustus in Ouddorp!