19 april 2023, Sommelsdijk - De tweede editie van het VC Intermezzo sportgala is een feit. Afgelopen vrijdag 14 april heeft VC Intermezzo het volleybalseizoen 2022-2023 afgesloten. Dit jaar in het thema “Foute Disco". Het Prieel van de Staver was volledig omgetoverd in stijl van de 80's en 90's. Samen met het team of partner druppelde de leden in een volledig disco-outfit binnen. Lees meer >>

Vervolg

Iedereen kon meteen op de foto bij de photowall met allemaal LP-platen en na een welkomstwoord van de voorzitter Geertjan Willemsen kon de avond beginnen.
In de afgelopen maanden konden voor elke categorie leden worden aangedragen voor nominatie. Per categorie zijn er uiteindelijk 3 leden overgebleven waarop de laatste paar weken op gestemd kon worden. Tijdens het sportgala werden de "winnaars" bekend gemaakt.

Winnaars natuurlijk tussen haakjes want zoals de voorzitter en ook de wethouder in de speeches al aangaven het zijn symbolische winnaars. Ieder lid draagt zijn steentje bij binnen de vereniging en daar is Intermezzo super blij mee. Naast het sportieve en fanatieke gedeelte binnen de vereniging zijn wij ook een hele hechte en gezellige club. Het gevoel van 'hier wil je bij horen' of 'dit wil je niet missen' overheerst bij vele leden.

Iedere prijs werd uitgereikt door een ander persoon. Intern of extern maar op zijn/haar manier betrokken bij de "volleybal" sport. Van Wethouder Eijkenduijn tot Ambtenaar sport Rick Postuma en van Sponsor tot bestuurslid SRGO mevrouw Stuurman. Ieder met zijn/haar eigen verhaal over hoe belangrijk de verschillende categorieën voor de vereniging zijn.

De winnaars van de categorieën zijn:

  • Mini van het jaar- Hidde Wegman
  • Jeugdspeler van het jaar- Mirthe de Heer
  • Jeugdvrijwilliger van het jaar- Rebecca Robijn
  • Trainer/Coach van het jaar- Gert Klok
  • Supporter van het jaar- mevrouw (oma) van den Boogert
  • Seniorspeler van het jaar- Mirjam van Alphen
  • Seniorvrijwilliger van het jaar- Marjolein van den Boogert
  • Recreant van het jaar- Reinier van den Heuvel
  • Team van het jaar- Jongens B1

Na het officiële gedeelte begon de feestavond. Van top 40 muziek voor de jeugd tot die gouwe ouwe plaat voor papa, mama of oma. En tussendoor ook nog het rad van avontuur waar mooie prijzen gewonnen konden worden. Intermezzo kijkt terug op een geslaagde avond!

We nemen ook alvast een kijkje vooruit, de trainingen gaan door tot eind juni en na de zomerstop begint het nieuwe volleybalseizoen. Wil je een keer komen kijken of jij je wilt aansluiten bij onze mooie vereniging? De verschillende trainingstijden zijn te vinden op de website, van harte welkom!