Goeree-Overflakkee - Van 23 december t/m 8 januari organiseren Fitr (Adviesgroep De Vogel), Het Streekmuseum, AV Flakkee de 'Fitr Kerst run'. Hardloop of wandel alleen, met je loopmaatje of gezin deze run door verlicht Middelharnis en Ouddorp! Na het succes van de vorige streekruns kun je rondom de feestdagen en in de kerstvakantie lekker naar buiten om een frisse neus te halen… met de Fitr kerst run! Lees meer >>

Vervolg
Routes in Middelharnis en Ouddorp

Er 2 routes uitgezet door Middelharnis/Sommelsdijk en Ouddorp. Beide routes zijn 7,5km. De routes zijn zo uitgezet, dat ze langs de verlichte delen van de dorpen komen. In een periode van twee weken kan de run worden hardgelopen of gewandeld. De start in Middelharnis is bij het Diekhuus en in Ouddorp bij Hotel Restaurant Akersoek. Onderweg kom je langs historische plekken en tal van wetenswaardigheden.

Inschrijven

Wil jij mee rennen of wandelen? Inschrijven kan via de webshop van het Streekmuseum www.streekmuseum.nl. Voor € 5,00 ontvang je de routes inclusief gps-bestanden. Je ontvangt een lijst met bezienswaardigheden en er wordt er een goodiebag thuis afgeleverd vol leuke verrassingen. Fitr leden ontvangen 50% korting via Adviesgroep De Vogel. Kies hiervoor het Fitr leden ticket in de webshop van het Streekmuseum.

LLEV en Hotel Restaurant Akershoek partners

LLEV in Middelharnis en Hotel Restaurant Akershoek sluiten graag aan als partners van deze Fitr kerst run. In de goodiebag zitten twee vouchers. In te leveren bij LLEV voor een sapje of een koffie/thee en bij Akershoek ook voor een koffie/thee. Take away is ook mogelijk. *Let op: LLEV is eerste en tweede kerstdag en 1 t/m 8 januari gesloten. Akershoek is op eerste kerstdag en de zondagen gesloten.

Fotowedstrijd en Spotify kerstlijst

Ook aan deze run hangen we graag weer een fotowedstrijd. Maak foto’s tijdens de Fitr kerst run en mail je foto’s naar info@streekmuseum.nl, deel ze op Instagram en Facebook met de hashtag #fitrkerstrun, en maak kans op een mooie prijs. En vergeet de Spotify lijst 'Fitr kerst run 2022' niet te downloaden voor extra gezelligheid tijdens je run!

Fitr
Fitr is een initiatief van Adviesgroep De Vogel. Met Fitr ben je actief bezig met je gezondheid en gezonde keuzes worden beloond. Meer weten over Fitr? www.devogel.nl/fitr