Oude-Tonge - Het bestuur van voetbalclub DBGC uit Oude-Tonge is verheugd om te melden dat het huidige contract van hoofdtrainer Jordi Smit wordt verlengd met één jaar. "Hiermee zal Jordi ook in het seizoen 2023-2024 hoofdtrainer van DBGC zijn." Na het seizoen 2021-2022 heeft de VTC het seizoen met de technische staf geëvalueerd. Tijdens deze evaluatie werd snel duidelijk dat alle partijen momenteel erg blij zijn met de huidige samenwerking. Lees meer >>

Vervolg

Naast dat de resultaten van het eerste elftal afgelopen jaar goed waren, is het bestuur ook zeer tevreden over de positieve sfeer die Jordi meebrengt in onze vereniging.

Tijdens de evaluatie werd ook de ambitie om het afgelopen seizoen te verbeteren, niet onder stoelen of banken geschoven. Om deze ambitie te beantwoorden heeft het bestuur Jordi aangeboden om het huidige contract te verlengen met één jaar. We zijn erg blij dat Jordi op dit voorstel is ingegaan. De overige leden van de technische staf (Ad de Gans, Marina van Dongen & Jan van Asperen) hebben eveneens de intentie om de komende twee seizoenen aan DBGC verbonden te blijven.

Jordi Smit is sinds het seizoen 2020-2021 hoofdtrainer bij DBGC. Doordat in dit seizoen de competitie nooit echt van de grond kwam door corona, was het afgelopen seizoen het eerste volledige seizoen voor Jordi als hoofdtrainer. Hierin maakte hij indruk door samen met zijn technische staf DBGC terug te brengen naar het linker rijtje van de competitie.