29 juni 2022, Middelharnis - Zaterdag 11 en 18 juni was het een drukte van jewelste op sportpark De Palland polder. "Na een tweetal jaren zonder toernooien aan het einde van het seizoen kon het nu weer plaatsvinden. Op deze twee dagen werd er voor alle jeugdteams van vv Flakkee van JO7 tot JO16 de toernooien georganiseerd...." Lees meer >>

Vervolg

Door het team van vrijwilligers variërend van kantine tot scheidsrechters en van accommodatie tot sponsors zijn de toernooien weer super verlopen.

De kinderen kregen allemaal een aandenken aan deze dag. Met een beker, vaantje en een bidon van Klaverblad verzekeringen werden de wedstrijden afgesloten en verlieten de kinderen moegestreden de velden.

In de JO7 poule(kinderen van 6 en 7 jaar) was iedereen winnaar en kreeg de toekomst van de verenigingen allemaal een mooie medaille. Met stralende gezichtjes lieten ze de prijs aan hun trainer en aanwezige familie zien. Dit is waar je het als vv Flakkee voor doet.

Alle voetbalclubs die bij vv Flakkee de gast waren bedankt voor jullie komst namens de toernooicommissie..

Klaverblad Verzekeringen voor de sponsoring en het beschikbaar stellen van een ijskraam die afgelopen zaterdag en met het schitterende weer zeer goed van pas kwam.