Middelharnis - Het Woord en Daad comité Goeree-Overflakkee organiseert, met medewerking van de Woord en Daad winkel, twee wandeltochten op zaterdagmorgen 28 mei 2022 in de omgeving van Middelharnis. "Tussen 09:00 en 10:00 uur kan er gestart worden. Graag vooraf inschrijven..." Lees hieronder verder >>

Vervolg

Iedereen kan mee...

De afstanden van de twee wandeltochten zijn 5 en 11 km. Beide routes zijn toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens, daardoor ook heel geschikt voor o.a. gezinnen met kinderen.

Start en finish van beide prachtige wandelingen door de natuur, inclusief pauzestop, zijn bij de kringloopwinkel van Woord en Daad, Zernikeweg 43 te Middelharnis. De Kringloopwinkel is deze dag geopend van 09:00 uur tot 16:00 uur. Vanwege dit evenement is er de hele dag 25% korting op meubelen en lampen.

Kosten voor deelname: €3,50 en maximaal €10,00 per gezin, te voldoen bij de start.

Met de opbrengst steunt u het onderwijs in Colombia!

Graag vooraf inschrijven via actiewoordendaadgo@gmail.com of tel. nr. 06-30779212 (alleen in de avonduren) en vermelden met hoeveel volwassenen en kinderen u mee doet en voor welke afstand u kiest. Inschrijven kan t/m woensdag 25 mei.

Doet u ook mee? Iedereen hartelijk welkom. Tot zaterdag 28 mei!