28 januari 2020, Den Bommel - Groot feest voor v.v. Den Bommel! De voetbalvereniging werd afgelopen weekend benoemd tot ‘Club van de Week' en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van maar liefst €10.000,00 euro van de VriendenLoterij. De vereniging gaat het geld gebruiken om de keuken te vernieuwen en een nieuwe AED aan te schaffen. Marco Driesse vertelt enthousiast: "Fantastisch dat we Club van de Week zijn geworden! De keuken moet nodig vernieuwd worden: de kastjes vallen uit elkaar, de afzuigkap werkt niet en de magnetron is stuk. Verder is de huidige AED al ruim negen jaar oud, dus ook die is wel aan vervanging toe." Lees hieronder meer.

‘Club van de Week'
Club van de Week is een campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen een aanvraag indienen voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Denk hierbij aan: het verduurzamen van het clubhuis, de aanleg van een nieuw sportveld, de aanschaf van nieuwe muziekinstrumenten of het faciliteren van maatschappelijke activiteiten voor de buurt.

Het hele jaar wordt wekelijks een aangesloten club, vereniging of stichting verrast met de titel ‘Club van de Week' en met een eenmalige bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij om dit project te realiseren. Clubs kunnen zich nog het hele jaar aanmelden met een mooi project via deze link.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich aanmelden via deze link.