Ouddorp - Woensdagavond 22 januari 2020 speelden de dames van De Kriekel uit Ouddorp een thuiswedstrijd volleybal tegen Spirit 2 uit Barendrecht. De teams begonnen sterk, er werden leuke rally’s gespeeld. De Kriekel liep aan het einde van de eerste set uit en won de set zonder moeite met 25-16. Lees hieronder verder.

Vervolg

In de tweede set had Spirit al direct een voorsprong. De Kriekel zakte een beetje in en had moeite om punten te vergaren, door de service druk van de tegenstander. Spirit won de set met 25-20.
De derde set hadden de dames van de Kriekel veel pech. Het gebeurde regelmatig dat de bal iets te hard werd geslagen en net naast het veld terecht kwam. Spirit wist de set opnieuw te winnen met een stand van 25-16.
In de vierde set bleven de teams keurig in drieën spelen, maar de dames van Spirit waren te sterk voor de Kriekel. De laatste set werd door Spirit gewonnen met 25-20.
De wedstrijd eindigde in een verlies van 3-1 voor de Kriekel. Spirit staat momenteel op de eerste plaats in het klassement.