De Australian Open, het eerste grand slam toernooi van het jaar gaat beginnen. Het tennistoernooi dat meer dan een maand duurt, beloofd erg spannend te worden. Niet alleen zijn er mannen en vrouwen wedstrijden, er worden ook dubbelspel wedstrijden gespeeld. In totaal doen er 180 mensen mee met het enkelspel en 64 aan het dubbelspel. Er zijn dus meer dan genoeg wedstrijden die je kunt gaan volgen de komende tijd. Lees hieronder meer.

Wie zijn de kansmakers

Natuurlijk weet niemand wie de uiteindelijke winnaar zal worden van de Australian Open 2020. Wel heeft iedereen zo zijn verwachtingen over de grootste kanshebber. Als we kijken naar de mannen is dit Djokovic, bij de vrouwen is het Williams. Ook doen er een hoop mensen mee die maar een hele kleine kans hebben op de titel, zij liggen er waarschijnlijk al snel uit. Het gaat echt spannend worden vanaf de kwartfinales, dan zullen de overgebleven favorieten de strijd met elkaar op moeten nemen.

Een gokje wagen tijdens de Australian Open

Je kunt wedden op voetbal, basketbal, boksen en ga zo maar door. Ook wedden op tenniswedstrijden wordt steeds vaker gedaan. Dit maakt het extra spannend als je het toernooi volgt. De mogelijkheden om te gokken zijn eindeloos. Je kunt nu alvast geld inzetten als je denkt te weten wie de winnaar wordt van het toernooi maar je kunt ook inzetten op losse wedstrijden. Soms kun je ook op andere dingen wedden, bijvoorbeeld het aantal games van de wedstrijd. Je kunt zelfs nog tijdens de wedstrijden live wedden als je op het laatste moment toch nog mee wilt doen.

Hoe kun je meedoen met wedden op de wedstrijden

Het mooie hiervan is dat je niet eens de deur uit hoeft. Er zijn namelijk websites waar je online geld in kunt zetten op de tenniswedstrijden, bijvoorbeeld op de website van TOTO. Je ziet op de website wat alle quoteringen zijn en hoeveel je kunt winnen. Het is vaak ook mogelijk om een weddenschap af te sluiten bij de balie van bijvoorbeeld de supermarkt. Dus, als je denkt te weten wie de grote winnaar wordt van het toernooi is het misschien wel leuk om dit eens te proberen. Als je meerdere favorieten hebt, of je niet zeker bent van je zaak, kun je ook op meerdere deelnemers inzetten. Hierdoor verspreid je het risico en heb je een grotere kans om iets te winnen.