Middelharnis - Houd jij van voetballen en ben jij tussen de 6 en 14 jaar? Dan organiseert Fun & Voetbal op verschillende middagen en ochtenden de ZLM voetbalclinic speciaal voor jou. Woensdag 11 oktober wordt er van 15:00 tot 17:00 uur, zo’n middag georganiseerd bij voetbalvereniging De Jonge Spartaan in Middelharnis. Jongen of meisje, veel voetbalervaring of juist niet … iedereen kan meedoen. Lees hieronder meer.

Wat is de ZLM voetbalclinic?

Tijdens de ZLM voetbalclinic krijg je twee uur voetbaltraining van ervaren trainers. BVO trainers Dennis en Gérard de Nooijer delen graag hun ervaring en kennis van het voetballen met jou. En dat niet alleen! Je krijgt ook een voetbalshirt, een certificaat en drinken. Techniek, tactiek, teamwork en behendigheid zijn de belangrijkste onderdelen van de ZLM voetbalclinics.

Voor wie is de voetbalclinic?

Aan de ZLM voetbalclinic kan je deelnemen als je de leeftijd hebt van 6 t/m 14 jaar. Of je een jongen of meisje bent, maakt niet uit. Ook hoef je geen lid te zijn van een voetbalvereniging. De trainingen zijn voor iedereen. Dus geef je snel op via www.fun-voetbal.nl. Voor maar €14,50 heb je een onvergetelijke, sportieve middag. Inclusief een voetbalshirt, certificaat en drinken.