Oude-Tonge - De eerste thuiswedstrijd van het gepromoveerde eerste softbalteam van The Islanders, eindigde in een stunt. Het bezoekende Storks werd in slechts 45 minuten met 19-1 aan de kant gezet. Lees hieronder een kort wedstrijdverslag.

"Verdedigend stak de nieuwe tweedeklasser uit Oude-Tonge weer prima in elkaar. In drie veldbeurten incasseerden ze slechts twee honkslagen. Pitcher Sanne Teijn gooide twee strikeouts en zette drie assists op haar naam. Ook Brenda Visser was verdedigend sterk door bij vier nullen betrokken te zijn. Wendy van der Hoeven en Dorien Verhagen tekenden voor een mooie vangbal.

Aan slag waren The Islanders oppermachtig. Er werden 14 basehits genoteerd. Het hoogtepunt kwam al in de 1e slagbeurt van Dorien Verhagen. Met volle honken sloeg zij een grandslam-homerun, waardoor in één klap vier punten binnen kwamen. In de 2e inning sloeg Jovanka Pavlovic een driehonkslag, die 2 punten opleverde. Beste slagvrouwen waren Jovanka Pavlovic en Anouk Markesteijn-Waldekker met 1.000 (beide 3 uit 3)."