Middelharnis - Alle informatie rondom de gemeenteraad Goeree-Overflakkee is voortaan te vinden op de webpagina goeree-overflakkee.raadsinformatie.nl. Gemeente: "Hier waren altijd al de videoverslagen en vergaderstukken te vinden, dat blijft zo. De inhoud van de pagina is uitgebreid met informatieve modules waarin onder meer de toezeggingen, besluitenlijsten, schriftelijke vragen en moties en amendementen te vinden zijn." Lees hieronder meer.

Abonneren
Door het aanmaken van een zogenaamde attendering op bovengenoemde webpagina (onder Inloggen), kunt u de updates van de gewenste raadsinformatie steeds via e-mail ontvangen zodra dit beschikbaar is. De onderwerpen en de frequentie bepaalt u daarbij zelf. Klik op inloggen, maak een account aan en vul het attenderingsprofiel in.

App Notubox
De vergaderapplicatie Notubox komt in de plaats van de app RaadDigitaal. Op dit mobiele platform is het makkelijk de vergaderingen te volgen en de bijbehorende stukken te raadplegen. De raadsvergadering van 12 november a.s. is de eerste die in de app Notubox beschikbaar is.
Notubox is te downloaden voor Apple tablets (iPad’s), Android tablets, en pc’s of tablets die Windows 10 draaien. Notubox is niet beschikbaar voor telefoons of voor pc’s met oudere Windows-versies.

Tekst Goeree-Overflakkee