Middelharnis - Donderdag 23 november 2017 is de volgende vergadering van de gemeenteraad. De vergadering wordt gehouden in Bestuurscentrum het Rondeel, Dwarsweg 40 in Middelharnis. Belangstellenden zijn van harte welkom! Aanvang van de vergadering is 19.30 uur.

Beeldvormende fase
In de beeldvormende fase van de vergadering wordt een presentatie gegeven over het rapport ‘energieproducerend Goeree-Overflakkee en waterstofconvenant’.

Oordeelsvormende fase
In deze fase van de vergadering worden de volgende onderwerpen besproken:

  • Opheffing Natuur- en Recreatieschap Zuidwestelijke Delta
  • Woonvisie Goeree-Overflakkee 2018-2024

Besluitvormende fase
In de besluitvormende fase van de vergadering wordt een besluit genomen over de Tweede begrotingswijziging 2017 Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond.

Agenda en stukken
De agenda en stukken voor deze vergadering zijn te raadplegen via de website. Voor inzage van de papieren stukken kunt u een afspraak maken met de Griffie van de gemeenteraad, via de mail of via telefoonnummer 14 0187.

Inspreken
Wenst u in te spreken in deze raadsvergadering? Dan kunt u zich uiterlijk 24 uur voor aanvang van de vergadering melden bij de Griffie. Dit kan via de bovenstaande contactgegevens of via het aanmeldformulier ‘Inspreken’ op www.goeree-overflakkee/spreekrecht.

Vergadering live volgen
De raadsvergadering is live te volgen via de website.