11 maart 2024, Dirksland - Afgelopen zaterdag 2 maart j.l. was het eindelijk zover, de eerste editie van ‘Rock around the Vic’. Een samenwerking tussen ‘Way Beyond’ en de ‘S.V.i.K.’ zorgde voor een mooie avond vol heerlijke muziek en een gezellige sfeer. Een ware aanvulling aan de muziekcultuur en evenementen op Goeree Overflakkee. Lees meer >>

Way Beyond trapte de avond met heerlijke covers, waarop het publiek uit zijn dak ging en de sfeer er al snel in zat. Door het gevarieerde repertoire genoot het publiek zichtbaar van de muzikanten en de zangeressen.

Na afloop plaatste één van de bezoekers van de avond op social media:” ‘De Vic’ , al van oudsher bekent bij jong en oud, veranderde deze avond in een heuse poptempel met een professioneel podium, toffe geluidsinstallatie en een geweldig licht programma, waar de Flakkeese band ‘Way Beyond’ met een zeven mans formatie goed in de smaak vallende covers speelde. Special voor deze avond sloot zangeres Leida aan en zorgde ervoor dat het feest helemaal compleet was. Dj Kieft vulde de pauzes op en hield de sfeer van de avond erin met spetterend vinyl. Een toffe muziekavond op ons mooie Flakkee in de Victoriahal.”

Ook de organisatie en vrijwilligers kijken terug op een zeer geslaagde avond en zien het evenement vaker terugkeren. Daarom staat de volgende gepland in 2025 en wel op 15 maart.

De Victoriahal aan de Philipshoofjesweg in Dirksland is vaker het toneel voor een diversiteit aan evenementen voor jong en oud, maar ook voor bezoekers met verschillende muzieksmaken. Van klassiek, Rock tot dance van de jaren ’90 is te horen. Wanneer de laatste muzieksmaak je aanspreekt, dan kun je op 16 maart genieten tijdens ‘The Mega Dance Party – de 90’s & 00’s editie’. De S.V.I.K. organiseert op deze avond van 21.00 tot 01.00 uur i.s.m. ‘Even een feestje’ een trip terug in de tijd voor 18’ers. Er zijn nog een aantal kaarten te verkrijgen voor deze avond via www.ticketkantoor.nl/shop/Megadanceparty