Middelharnis - PCOB Goeree-Overflakkee heeft voor de ledenmiddag van 18 maart 2024, het Klassiek Ensemble “ENJOY” uitgenodigd. "Geniet van de verfijnde klanken van dit klassieke ensemble, samengesteld uit een getalenteerde violiste, Marjan van Nieuwenhuijzen-Fase, een bekwaam en gedreven pianist/organist, Jan Verduin en een begaafde sopraan, Margreet van Maanen-Pals." Lees meer >>

Vervolg

"Samen brengen ze de prachtigste melodieën ten gehore. Het ensemble presenteert een gevarieerd repertoire van klassieke composities tot opera- en operettemuziek. Met ruime ervaring in hun vakgebied leggen deze drie musici de nadruk op het gezamenlijke plezier van muziek maken, wat de inspiratie vormt achter de naam “Enjoy”. Laat u meeslepen door hun muziek en beleef een onvergetelijke luisterervaring. Deze middag zal een klein deel van de liederen in het teken staan van de Lijdenstijd."

Margreet & Jan praten het geheel aan elkaar. En er staat een muzikale verassing op het programma! Wij ontmoeten u graag aanstaande maandag 18 maart 2024.

Welkom

Nieuwsgierig? Kom dan naar De Hoeksteen in Middelharnis.

Aanvang 14:00 uur, entree €2,50 (niet-leden betalen €5,00).

Tekst PCOB