Ouddorp - "Een traditionele start van het jaar wordt gegeven door Fanfareorkest De Hoop en de diverse opleidingsorkesten!" Op 20 januari 2024 vindt in Ouddorp het Nieuwjaarsconcert plaats van Fanfareorkest de Hoop. "Het nieuwjaarsconcert wat een hele traditie heeft bij De Hoop, is dit keer weer zoals u van ons kunt verwachten gevuld met een heel divers programma...Welkom!" Lees meer >>

Vervolg

De spits wordt afgebeten door de opleidingsorkesten. Het gezamenlijk Jeugdorkest van De Hoop Stellendam en Apollo Goedereede o.l.v. Alex Thyssen en daarnaast ook nog het beginnersorkest en de “Pling-Plong”-groepen van De Hoop o.l.v. Viktor Moricz en Geerte Rijpma. Zij brengen een heel divers programma ten gehore.

Onder leiding van dirigent Anne van den Berg brengt het Fanfareorkest na de pauze een gevarieerd programma met o.a. de Ouverture Richard III van Paul Gilson, het bekende werk Espana van Emmanuel Chabrier, Tango muziek van Piazolla, Klezmer muziek met verschillende solisten en uiteraard ook een mooie concertmars zal zeker niet ontbreken.

Het concert op 20 januari vindt plaats in MFG De Dorpstienden in Ouddorp en begint om 19.30 uur. De toegang is Gratis

De vereniging heeft weer een aantal mooie activiteiten gepland in het nieuwe jaar. Op 1 februari zal een ensemble medewerking verlenen aan de watersnoodramp herdenking bij het Watersnoodmonument bij de bushalte in Stellendam. Ook zullen we weer present zijn tijdens koningsdag met de aubade. Het concert en de lampionoptocht is deze keer op de vrijdag voor koningsdag.

Op 20 april spelen we in De Dorpstienden in Ouddorp samen met het Gelders Fanfare Orkest. Zij werden tijden het laatste WMC in 2022 met maar 0,08 punt verschil vice-wereldkampioen in Kerkrade. Een fantastisch orkest waar we zeer trots op zijn om hen in Ouddorp te mogen verwelkomen. Daarnaast zijn we uitgenodigd door Fanfare Eendracht Den Ilp om in het Theater in Oostzaan een galaconcert te komen verzorgen op 25 mei. Kortom weer genoeg om te repeteren voor het orkest en voor u als publiek om alvast in uw agenda te zetten.

Op vrijdag van vanaf 17.45 tot 19.00 uur zijn de repetities van de diverse opleidingsorkesten en vanaf 19.30 repeteert het fanfareorkest. Heeft u belangstelling om zelf muziek te leren spelen en lid te worden van onze vereniging, kom dan eens langs op vrijdag in ’t Haegse Huus in Stellendam. Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website.

"Nu eerst het traditionele Nieuwjaarsconcert op 20 januari waar we u allemaal hopen te mogen begroeten."