Dirksland - Na bijna 40 jaar keert Paul de Jong, alias de Dirkslandse DJ Paul, tijdens de ‘Thunderbird Flashback' terug in de Victoriahal. "In de jaren ’80 beleefde Paul in en om de Victoriahal op Goeree-Overflakkee mooie tijden met een leuke club vrienden, waar hij tot op de dag van vandaag nog steeds contact mee heeft. Destijds zorgden deze groep vrienden en vrijwilligers elke zaterdagavond van 19:30 tot 23:00 uur voor een spetterende discoavond in de Victoriahal, beter bekend als Discotheek Thunderbird...." Lees meer >>

Vervolg

Niet alleen de plaatselijke dj’s kregen een podium bij Thunderbird, maar ook diverse bands en bekende dj’s vonden hun weg naar Dirksland. Hierdoor werd Thunderbird een begrip op Goeree Overflakkee en ver daarbuiten.

Paul kreeg later de kans om zijn dj-hobby voort te zetten en wel bij Radio Flakkee. Hier konden de luisteraars zo’n 12 jaar genieten van zijn stem en de hits die hij daar draaide.

De verhalen en herinneringen aan de tijd van toen komen bij velen nog regelmatig voorbij en zo ook bij Paul. Al een geruime tijd liep Paul met de gedachte om nog een keer terug te keren naar waar het voor hem begon, ‘Thunderbird’. Na een aantal gesprekken in zijn sociale omgeving en de SVIK, kwam het idee om een ‘Thunderbird reünie' voor 30plussers te organiseren al snel op tafel. Een discoavond van toen met voornamelijk muziek uit de jaren ‘80 & een knipoog naar de jaren ‘90 leek snel een vorm te gaan krijgen.

Om de avond een extraatje te geven werd contact gezocht met “Sing It! Sisters!”. De muziek past precies in hun straatje, waardoor zij graag deel uit wilden maken van deze avond om de bezoekers mee te nemen terug in de tijd en werden zij aan de line up toegevoegd.

Paul zou graag de tijd van toen met zo veel mogelijk oud bezoekers willen herbeleven en nodigt ze dan ook uit voor een ouderwets avondje VIC. Natuurlijk zijn nieuwere bezoekers ook van harte welkom. De SVIK en hij zien jullie graag op zaterdag 27 januari a.s. op de ‘Thunderbird Flashback’ in de Victoriahal aan de Philipshoofjesweg 57a in Dirksland. De deuren van de Vic zijn open van 21.00 t/m 01.00 uur en de entree voor deze avond is € 10,- (te betalen aan de deur). De leeftijd voor deze avond is 30+. Tot (weder)ziens op 27 januari in de VIC.