December 2023 - Het bestuur van COV (Christelijke Oratorium Vereniging) Laudando doet een schrijven uitgaan naar haar oud-(project)leden: "We missen jullie stemmen en gezelligheid! Daarom nodigen we jullie graag uit voor een speciale open repetitieavond op woensdag 10 januari 2024." Lees hieronder verder >>

Vervolg oproep bestuur:

"Kom en zing mee met onze nieuwste muziekstukken waaraan we werken voor ons barokconcert van zaterdag 13 april aanstaande.

Tijdens die avond kunnen jullie ook kennis maken met onze nieuwe, ambitieuze dirigent Maarten Koopman (www.maartenkoopmanmusicus.nl). Hij zal jullie op geheel eigen enthousiaste wijze bijpraten over het vernieuwde koorleven van Laudando en waar we de komende tijd naar toe gaan werken.

We repeteren (nog steeds) in de Emmaüskerk in Middelharnis. We beginnen om 19:45 uur. Na afloop is er natuurlijk tijd voor een hapje en een drankje om bij te praten en herinneringen aan voorheen op te halen. Misschien zijn er onder jullie die na een repetitie opnieuw enthousiast worden en weer nieuwe herinneringen willen gaan maken. Laat ons weten of je komt via de mail. We hopen je snel te zien!"

covlaudando.nl