Regio - December 2023 – Ter ere van het 200-jarig jubileum van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) brengen Stef Bos en FLEUR op 12 januari 2024 de single 'Wat Als De Storm Komt' uit. "In onze regio is KNRM reddingstation Neeltje Jans de locatie van de tour..." Lees meer >>

Stef Bos en FLEUR

Het indrukwekkende lied gaat over alle gevaren die de redders van de KNRM trotseren om ons allemaal hier in Nederland veilig te houden, op en rondom het water. Tegelijkertijd slaat het nummer ook op de momenten van het leven dat het even niet gaat zoals je wilt en wie je dan komt helpen. De productie van de pakkende song werd verzorgd door Jochem Fluitsma en Eric van Tijn.

Op YouTube verschijnt een bijbehorende videoclip, die op indringende wijze het heldhaftige werk van de vrijwilligers van de KNRM in beeld brengt.

De reddingstations van de KNRM hebben een sterke regionale en lokale binding. Om deze reden maken Stef en Fleur van 12 t/m 14 januari een tour langs alle regio’s waar de KNRM actief is. Op deze manier willen ze laten zien dat het nummer voor de hele KNRM en haar vrijwilligers geschreven is.

tekt en foto's: Pers KNRM