Middelharnis - De creatieve krachten van de dagbesteding Kunstwereld bij Zuidwester hebben zich intensief ingezet om een fantastische nieuwe expositie te realiseren. "Met trots presenteren wij de expositie, die nog tot en met eind februari 2024 te bewonderen is in het sociaal cultureel centrum Het Diekhuus in Middelharnis. Welkom!" Lees meer >>

Vervolg

Bij een bezoek aan Het Diekhuus in Middelharnis word je verwelkomd door een overweldigende parade van kleurrijke schilderijen, stuk voor stuk doordrenkt met het buitengewone talent dat huist in Kunstwereld Zuidwester. De expositie, prominent aanwezig in de gangen van Het Diekhuus, trekt direct de aandacht bij binnenkomst.

Persoonlijke meesterwerken
De diversiteit van de kunstwerken is opvallend. Elk stuk is een persoonlijk meesterwerk, nauw verbonden met de belevingswereld en authenticiteit van de kunstenaar. De expositie, die loopt tot eind februari 2024, biedt een unieke inkijk in recent werk van getalenteerde kunstenaars, waaronder Joyce Becker, Roxanne Scheffer, Felicia Buitendijk, Dick Pegels, Henk Scholte, Simon Koote, Paulus de Groot, Ronald van Klaveren, Robert Lusse en Kees Bazen.

Uniek kunstwerk kopen
Alle kunstwerken zijn te koop zijn, de prijzen zijn zichtbaar op het doek. Geïnteresseerden kunnen hun favoriete kunstwerk aanschaffen via de dagbesteding Kunstwereld op Hernesseroord in Middelharnis. Het Diekhuus staat open voor bezoekers van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Neem eens een kijkje
Deze expositie is niet alleen een viering van creativiteit, maar ook een kans om unieke kunstwerken in huis te halen. "Wij nodigen iedereen van harte uit om een kijkje te nemen en zich te laten inspireren door de bijzondere kunst van Kunstwereld Zuidwester. Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina: facebook.com/kunstwereldzuidwester."

Voor meer informatie

Dagbesteding Kunstwereld: Westerschelde 16a, Middelharnis (terrein Hernesseroord)
Diekhuus Cultureel Centrum: Beneden Zandpad 7, Middelharnis
Openingstijden Diekhuus: Maandag tot en met vrijdag: 9.00-12.00 uur
Expositieperiode: Eind november 2023 - Eind februari 2024.