Sommelsdijk - De Ouderenvereniging Goeree-Overflakkee (O-G-O) organiseert een speciale informatiemiddag voor leden en niet-leden. Op woensdag 1 november 2023 is iedereen van harte welkom in de zaal van “de Zwaluw” aan de Sperwer 55 te Sommelsdijk. "Op deze middag zullen vertegenwoordigers van “De Goede Nieuwe Tijd” u meer vertellen over deze bewustwordingscampagne. Wellicht heeft u iets over deze campagne gelezen in de lokale kranten of op social media..." Lees meer >>

Vervolg

Omdat we steeds ouder worden en er steeds meer ouderen zijn, komt de zorg op ons eiland steeds meer onder druk te staan. Ook zijn er zijn niet genoeg woningen, mantelzorgers en vrijwilligers. De toekomst staat echter nog niet vast: samen bepalen we hoe deze eruitziet. Welke rol u daar zelf in kunt spelen? Daar gaan de betrokken bij De Goede Nieuwe Tijd graag samen met u het gesprek over aan. Want, door vooruit te denken, te plannen én actie te ondernemen bereiden we ons op Goeree-Overflakkee voor op de dag van morgen.

Het tweede gedeelte van de middag zal worden verzorgd door Adrie Bijl met zijn “Verhalen van een wijkagent”. Hij is voormalig wijkagent en komt vertellen over lief en leed tijdens zijn vroegere werk. Verhalen met een lach en een traan. Het belooft een interessante en leuke middag te worden. We beginnen om 13.30 uur en denken de middag tussen 16.00 en 16.30 uur af te kunnen sluiten. Zaal open om 13.00 uur. De middag is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden en is gratis en dat geldt ook voor de koffie/thee bij binnenkomst.

Om dat we graag vooraf willen weten hoeveel bezoekers we mogen verwachten, vragen we u zich wel even aan te melden bij Marrie Breeman, 0187-484559 of 06-1305 8237. Het aanmelden bij Marrie niet kan tussen 12.00 en 13.00 uur en 17.00 en 18.00 uur, zodat Marrie en Bram wel rustig kunnen eten.

Meer informatie kunt u vinden op degoedenieuwetijd.nl en op o-g-o.nl.