Ouddorp - Op zaterdag 11 novemver 2023 organiseert de activiteitencommissie van de Hervormde Kerk in Ouddorp weer een gezellig Herfstmarkt. "Tijdens de markt bij de dorpskerk in de Ring van Ouddorp worden weer leuke en lekkere producten verkocht...bestel voor 4 november 2023." Lees meer >>

Vervolg

Activiteitencommissie: "Er worden weer leuke en lekkere producten verkocht; denk aan fruit, groente, advocaat, honing, boeken, tweedehands spulletjes, en (kerst)kaarten. Natuurlijk kan er een kop koffie met wat lekkers gedronken worden of blijf voor een lekkere lunch met heerlijke soep en vers afgebakken broodjes."

Vleesbestelling

Tijdens de markt kan men meteen de vleesbestelling van de vleesactie ophalen. Er zijn weer veel soorten vlees die we in samenwerking met Puur Vers mogen verkopen te denken aan kip, gehakt, rollades, schnitzels, hamburgers en varkenshaas.

Plaats de bestelling uiterlijk t/m 4 november via activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl of met een belletje naar 0187-683280 of een appje naar 06-15282494.

Adres

De markt wordt gehouden in de Morgenster, het zaaltje van de kerk in de ring van Ouddorp. De ingang van de Morgenster is te vinden tegen over de Bruna. De markt (en dus ook het ophaalmoment) start om 10:00 uur en eindigt om 14:00 uur.

De commissie hoopt uiteraard weer veel mensen te mogen begroeten!