Middelharnis - Oratoriumkoor Arte Vocale uit Middelharnis is een gemengd koor, heeft 25 leden en staat onder leiding van dirigent Hans Houtman. "Omdat het ledental sinds corona gehalveerd is voeren we onze concerten uit in samenwerking met het Christelijk Oratoriumkoor Laudate uit Hardinxveld Giessendam. Zo kunnen we mooie concerten blijven geven." De begeleiding op 25 november 2023 wordt verzorgd door pianiste Caecilia Boschman op de vleugel. Sopraan Jenny Haisma zingt de solopartijen. Lees meer >>

Vervolg

De entree is €17,50 in de voorverkoop, aan de kerk €20,00, jeugd tot 12 jaar gratis en tot 18 jaar €10,00. De aanvang is 20:00 uur in de Grote NH kerk aan de Ring in Middelharnis.

Met onze concerten kunnen we de klassieke muziek levend houden op Goeree Overflakkee. Wij willen hier zo veel mogelijk bekendheid aan geven, zodat we genoeg publiek aantrekken. Dit is essentieel voor het koor om te overleven en samen met onze sponsors mooie concerten te kunnen blijven geven.

De Paulus is een Oratoriumwerk van de componist Felix Mendelssohn (1809-1847) uit de Romantiek. Er worden 10 koorwerken uit de Paulus uitgevoerd.