Oude-Tonge - Zet deze avond vast in je agenda: iedereen is weer van harte welkom in de schuur in Oude-Tonge voor een nieuwe samenkomst van GOSING4GOD op 24 september 2023. Organisatie: "Ontmoeting, relaties bouwen en versterken. Voor jong en oud, christen en niet-christen, mensen met en mensen zonder een kerkelijke achtergrond. We hopen zondagavond 24 september weer een worship-avond te hebben, met elkaar én vol van Gods aanwezigheid!" Lees meer >>

Vervolg

Organisatie: "We hopen je deze avond om 19:30 uur te mogen verwelkomen in de schuur van VOF Dogterom aan de Langeweg 26 in Oude-Tonge."

Sander & Angela

De aanbidding zal worden geleid door Sander & Angela, inclusief band. Sander & Angela wonen in Oude-Tonge, hebben een jong gezin en een hart voor Jezus en muziek. Sander & Angela zijn samen sinds hun tienerjaren en hebben altijd al muziek gemaakt als duo, in bandjes en in hun eigen gemeente in Oud-Beijerland. Ze brachten eerder dit jaar hun single ‘Hij Leeft’ samen met InSalvation uit, zongen dit nummer live op de Sing-In bij Opwekking en zijn daarnaast met hun andere singles ‘Schijn In Mij’ en ‘Ik Ben Van U’ al regelmatig te horen bij Groot Nieuws Radio.

Meer informatie en aanmelden kan via deze link.

Voel je vrij deze link te delen met anderen!

Hopelijk tot 24 september!