Ouddorp - Vanaf aanstaande maandag 28 augustus 2023 starten er weer toneellessen in Strandtheater Houten Kaap in Ouddorp. Houten Aap Theaterschool is uitgebreid van drie naar vijf groepen. Nieuw zijn de theater- en danslessen voor kleuters. Naast theaterdocent Mark van Vliet, komt nu ook docent Nadra Eleonora van het Kunsthuisje uit Briele het team versterken. Lees meer >>

Vervolg

De Houten Aap theaterschool is vorig jaar begonnen met een pilot en bleek meteen succesvol. Hierdoor kon de school afgelopen januari verder gaan met een extra subsidie van Gemeente Goeree-Overflakkee. Binnen korte tijd zaten de drie theatergroepen vol. In juni heeft de productiegroep van de theaterschool twee keer de voorstelling ‘De Club van lelijke kinderen’ gespeeld in een uitverkocht Strandtheater Houten Kaap. Vanaf 28 augustus zullen op maandag 3 groepen leskrijgen. Om 15.00 uur is er theater- en dansles voor kleuters, om 16.00 uur theater- en dansles voor kinderen van 6-7 jaar en om 17.00 uur voor kinderen van 8-9 jaar. Op vrijdag zijn er 2 groepen die 2 uur leskrijgen, om 15.00 uur de groep 9-11 jaar en om 17.30 uur de groep vanaf 11 jaar.

Naast theaterdocent Mark van Vliet, komt nu ook docent Nadra Eleonora van het Kunsthuisje uit Briele het team versterken. Zij zal de lessen in het eerste blok voor haar rekening nemen. Het eerste lesblok bestaat uit 15 lessen en duurt tot aan de kerstvakantie, in januari start een tweede lesblok tot aan de zomer. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@houtenkaap.nl. Op de website houtenkaap.nl is meer informatie te vinden over Houten Aap theaterschool.