21 augustus 2023, Goeree-Overflakkee - "Het eind van de zomer is bijna aangebroken. Maar ook nu hebben we leuke activiteiten op het programma staan." Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta heeft in totaal zeven vestigingen, waarvan drie in de gemeente Goeree-Overflakkee. De nieuwste activiteiten op 6 en 7 september aanstaande worden georganiseerd in Ouddorp, Middelharnis en Hellevoetsluis, lees meer >>

Vervolg

Biebfilm 'A star is born'
Houd je van muziek en film? Geniet dan van een filmavond in het mooi gelegen Strandtheater Houten Kaap in Ouddorp. ‘A Star is Born’ volgt twee musici: Ally (Lady Gaga) en Jackson Maine (Bradley Cooper).
Woensdag 6 september, 20.00-22.00 uur, Strandtheater Houten Kaap Ouddorp, leden € 5,- niet-leden € 7,50

Prentenboekendans (2 t/m 4 jaar)
Ontdek de betoverende wereld van verhalen en dansen tijdens Prentenboekendans. Laat de verbeelding van de kleintjes tot leven komen tijdens deze unieke belevenis.
Woensdag 6 september, 10.15-11.00 uur, Bibliotheek Middelharnis, leden € 3,50 niet-leden € 5,-

Dansavond
Klaar om een avondje lekker te swingen op de dansvloer? Grijp dan je kans tijdens onze Dansavond! Deze editie staat helemaal in het teken van Grease. Verwacht onvergetelijke plaatjes uit de jaren ’70, ’80 en '90 gedraaid op vinyl singles en natuurlijk met hits uit de film.
Donderdag 7 september, 19.30-22.30 uur, Bibliotheek Hellevoetsluis, € 10,- (incl. gratis hapje en drankje)

Aanmelden voor activiteiten kan via de website van de Bibliotheek www.bzhd.nl of aan de balie in een van de vestigingen.