Stellendam - Op maandagavond 21 augustus 2023 was er een smaakvolle opening van weer een mooi nieuwe Goereese Visweek. Ontdek het verhaal van de zee en geniet van een authentieke viservaring op Goeree-Overflakkee tijdens de Goereese Visweken. "Gedurende de hele maand september 2023 staat ons prachtige eiland in het teken van vis, waarbij u kunt genieten van culinaire hoogstandjes zoals Stellendamse garnalen en Noordzeevis. Ook worden er boeiende activiteiten georganiseerd die verband houden met de visserij." Lees meer >>

Officiële opening

Wethouder Henk van Putten van de gemeente Goeree-Overflakkee en het bestuur van Stichting Verbreding Visserij Goeree-Overflakkee en genodigden kwamen samen op een feestelijke bijeenkomst voor de opening van de 10e (!) editie van dit bijzondere jaarlijks evenement.

"Dé gelegenheid om een inkijk te krijgen in de rijke visserijcultuur van onze lokale gemeenschap."

Tijdens een smaakvolle proeverij op maandagavond 21 augustus, waar lokale vis verwerkt werd tot heerlijke gerechten en de aanwezige gasten begeleid werden door uitstekende wijnen van Goedereede Wijnen, waren boeiende sprekers, die het publiek meenamen in de fascinerende wereld van vis, visserij, visserijbeleid en interessante statistieken. "Een smaakvolle opening van weer een mooie Goereese Visweek, waarin we de geuren, smaken en verhalen van de Goereese vis gaan ervaren!"

Bekijk HIER de Goereese Visrestaurants