Herkingen - De expositie Flakkeese Architectuur is in het weekend (vrijdag, zaterdag en zondag) te bewonderen in het paviljoen van Theetuin de Bongerd in Herkingen van 10:00 uur tot zonsondergang. De expositie is vanaf heden te bezoeken. Fotoclub Herkingen biedt de bezoekers de gelegenheid om de foto’s te jureren. Na de expositie wordt er onder de deelnemers een cadeaubon verloot. Thema’s zijn: Flakkeese Architectuur en een vrije keuze. Lees meer >>

Vervolg

De uitslag, door bezoekers gejureerd, wordt bekendgemaakt op de website van fotoclubherkingen.eu

Fotoclub Herkingen is in 2008 voor en door fotoliefhebbers opgericht. Elke laatste woensdag van de maand komen de leden bij elkaar, waarbij kennis en de laatste nieuwe foto tips aan elkaar worden uitgewisseld. Tijdens de bijeenkomsten tonen ze foto’s, geven ze elkaar terugkoppeling en wordt ervaring uitgewisseld. Zo worden de leden gestimuleerd om maandelijks een recent gemaakte foto in te sturen. Uit de inzendingen wordt door de leden een FOTO VAN DE MAAND gekozen.

Daarnaast organiseren ze field trips en workshops en via themaopdrachten stimuleren ze elkaar in zowel het technische- als in het creatieve vlak, met als doel om nog mooiere plaatjes te kunnen maken.

Heb je interesse om lid van deze vereniging te worden? Ga dan naar fotoclubherkingen.eu en vul het contactformulier in. Ze nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Fotoclub Herkingen heeft een beperkt aantal plaatsen. Mocht het ‘vol‘ zijn, dan geven ze je hiervan bericht en word je indien gewenst op een wachtlijst geplaatst.

De expositie wordt gehouden in:

Theetuin 'de Bongerd', Molendijk 65, 3249 AN Herkingen

Meer informatie:

Telefoon 0187669538 / mobiel: 06 20796270, e-mail: theetuindebongerd@gmail.com . Website: www.theetuindebongerd.nl/