Sommelsdijk - De fototentoonstelling van Fons Kern, 'De schoonheid van Barcelona, gevangen in één dag', is nog te zien t/m 30 augustus 2023 in de Remonstrantse Kerk aan de Voorstraat 35 in Sommelsdijk. "Eerder dit jaar bracht Fons Kern een bliksembezoek aan Barcelona. En wist haar schoonheid via zijn camera te vangen. Wat zijn ogen zagen, mogen wij tijdens deze tentoonstelling bewonderen." Lees meer >>

De schoonheid van Barcelona, gevangen in één dag

Het Spaanse Barcelona is één van de bekendste steden in Europa. Toeristen genieten dagelijks van de indrukwekkende musea, gezellige parken, historische gebouwen en andere highlights. De Catalaanse hoofdstad is onder andere beroemd door de imposante gotische kerk waaraan maar liefst zes eeuwen is gebouwd: de Sagrada Familia.

Eerder dit jaar bracht Fons Kern een bliksembezoek aan Barcelona. En wist haar schoonheid via zijn camera te vangen. Wat zijn ogen zagen, mogen wij tijdens deze tentoonstelling bewonderen.

Fons Kern is al meer dan 50 jaar verbonden aan Flakkeese fotoclub De Rarekiek. Hij is medeoprichter van fotoclub De Huiskamer in Oosterhout. En een vertrouwd gezicht bij fotoclub Herkingen. In 2021 opende Fons zijn eigen galerie Kiekieris in Middelharnis.

Met zijn fotokunst wist hij al diverse prijzen en bijzondere vermeldingen te verzamelen. Fons weet andere amateurfotografen te inspireren. En bezoekers van tentoonstellingen te verrassen met zijn bijzondere kijk op natuur, architectuur en oogstrelende stillevens.

Alle tentoongestelde foto’s zijn te koop en desgewenst af te drukken op ander formaat.

Open

Openingstijden op zondag van 11.00 tot 12.00 uur en elke woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Daarnaast kunt u aanbellen bij de familie Schrier die boven de kerk woont.