Ouddorp - "Op 1 juli 2023 wordt herdacht dat het 150 jaar geleden is dat de slavernij afgeschaft is in het Nederlands Koninkrijk. Maar slavernij is van alle tijden (...) en hoe vrij zijn wij, die vaak slaaf zijn van geld, angsten of zorgen? Bij God zijn we geen "slaaf" meer, Hij bevrijdt!" Welkom in de (praise-)avonddienst bij de Doopsgezinde gemeente in Ouddorp op 18 juni 2023, om 18:30 uur. Lees meer >>

Vervolg

"Ken je het verhaal van het volk Israël dat door God wordt bevrijd uit de slavernij in Egypte? Lees erover in de Bijbel. Ook wij weten dat er nú nog slavernij is op verschillende plekken in de wereld. En hoe vrij zijn we eigenlijk zelf? Zijn we geen slaaf van het geld, ons werk of onze zorgen en angsten? Er is er maar Eén die ons werkelijk kan bevrijden. De praise heeft daarom als thema “God maakt vrij!”. We zingen verschillende liederen, zoals “De Heer is mijn bevrijder” en “No longer slaves”."

Wil je met ons meezingen? Dan ben je van harte welkom tijdens de avonddienst op zondag 18 juni in de Doopsgezinde Gemeente Dorpstienden 3 in Ouddorp, de dienst zal beginnen om 18:30 uur.

Organisatie: "Ook dit jaar willen we weer twee liedjes met de kinderen spelen en zingen. Iedereen die op de basisschool zit en wil mee spelen of zingen is welkom. We zien uit naar deze Praise-dienst!"