22 april 2022, Sommelsdijk - Drie jaar geleden was het inmiddels dat ze de laatste ledenvergadering hadden, maar 6 april jl. was het dan eindelijk zover dat het weer kon. COV (Christelijke Oratorium Vereniging) Laudando mocht weer repeteren. Op de foto het afscheid van een zeer betrokken bestuurslid: Rien Abramse. Hij heeft in de 49(!) jaar dat hij lid is van Laudando, bijna alle bestuursfuncties al een keer onder zijn hoede gehad. De andere foto is van twee zussen, die in de afgelopen jaren een jubileum hadden: zij zijn namelijk beiden al 40 jaar lid. Hoe bijzonder is dat..." Lees meer, ook over de Evensong en de oproep voor projectzangers. >>

Vervolg

COV Laudando

Als koor zijn we dankbaar dat we de ledenvergadering weer konden houden, maar nog veel meer dankbaar zijn we dat we weer kunnen en mogen zingen! De naam Laudando betekent immers om te prijzen en dat is wat we doen: we prijzen onze God voor Zijn genade en danken Hem in ons zingen in alles.

Evensong

Op woensdag gaan wij daarom weer verder met ons programma: op D.V 14 mei hopen we om 16.30 uur alsnog de, al tot tweemaal toe eerder geplande, Evensong in Dirksland uit te voeren. Een herhaling van de Evensong staat gepland voor D.V 20 mei 2022 in de Gasthuiskerk van Zierikzee!

Oproep projectzangers

Voor de plannen die we daarna hebben, zijn we naarstig op zoek naar projectzangers: op D.V 12 november hopen we in de Grote Kerk van Middelharnis pareltjes uit de de Duitse en Italiaanse Barok uit te voeren ism een kleine orkestbezetting.

Dus als u mee wilt zingen bent u van harte welkom. U kunt zich opgeven bij Marian de Leeuw door middel van een telefoontje of ap naar 06-44460898. Of kom vrijblijvend op woensdagavond een repetitie bijwonen! We beginnen om 19:45 in de Emmauskerk aan de koningin julianaweg te Middelharnis. Voel je welkom!