1 maart 2021, Goeree-Overflakkee - Hoe is het gesteld met het jonge creatieve talent op Goeree-Overflakkee? Wat doen ze precies en waarom is kunst belangrijk voor hen? Goeree-Overflakkee bruist van de jonge talenten op gebied van kunst en cultuur. Waarom we van hun bestaan niet af weten, is omdat er op het eiland nog geen platform voor creatief jong talent bestaat. Stichting Come Together brengt daar verandering in! Lees hieronder meer.

Vervolg

Stichting Come Together is een nieuwe culturele stichting gevestigd in Oude-Tonge. Zij focussen zich voornamelijk op jonge kunstenaars op Goeree-Overflakkee met als doel hen de mogelijkheid te bieden zichzelf verder te ontwikkelen, contacten op te doen in de creatieve sector én een podium om hun talenten te kunnen laten zien.

Ondanks dat we in deze tijd flink beperkt worden in het publiekelijk uiten van onze talenten, vinden we het erg belangrijk dat dit talent zichzelf toch kan laten zien. Daarnaast zijn we er van overtuigd dat je meer kunt bereiken wanneer je je netwerk vergroot. Door met elkaar in gesprek te gaan, verbreed je je netwerk én worden er tips en tricks uitgewisseld over hoe je jezelf als kunstenaar verder kunt ontwikkelen en jezelf kunt laten zien.

Op 6 Maart 2021 kun je onze allereerste talkshow ‘Met Mekaere’ bekijken. Tijdens deze allereerste talkshow zitten Jaap Reedijk (Fotograaf & Beeldend kunstenaar) , Amber van Opijnen (Zangeres, Zangcoach & Songwriter) en Cheyenne van Alphen (Beeldend Kunstenaar) aan tafel. Zij gaan met elkaar in gesprek over het belang van kunstbeoefening en hoe het gesteld is met kunst voor en door jongeren op Goeree-Overflakkee. Op 20 maart staat de tweede talkshow op de planning met aan tafel Liam Noordzij (theatermaker bij Taylor Made), Anika de Werk (beeldend kunstenaar) en Nouri Yetgin (gitarist in de band Distant). Beiden talkshows worden gepresenteerd door Jaouad Dikri (radio-DJ bij FunX).

6 maart uitzending

Ben je benieuwd naar wat onze gasten te vertellen hebben? Houd onze Facebookpagina “Come Together GO” in de gaten. Hier zal op 6 maart om 12:00 uur de livegang van de eerste talkshow plaatsvinden. Deze is daarna ook terug te kijken via ons YouTube kanaal. Het beloven twee mooie shows te worden. Kijken dus!