Herkingen - Bep Bazen is al jaren enthousiast met quilten bezig en heeft al heel wat prachtige quilts gemaakt. Deze zijn eerder al te zien geweest in verschillende exposities in theetuin De Bongerd te Herkingen. Met haar ervaring en enthousiasme heeft Bep haar cursisten geïnspireerd tot het maken van hun eerste eigen sampler. Er werd volgens de oude regels van 'de quilt' gewerkt, maar ook zoals Bep zelf werkt, met ruimte voor eigen inzichten en het toepassen van opkomende inspiraties. Er werd samengewerkt voor het goede doel: KiKa Goeree-Overflakkee. Lees hieronder verder.

Het resultaat van de inspanningen van Bep Bazen mag er wezen; verschillende quilts die met elkaar zeker de moeite van het bekijken waard zijn. Naast de eigen samplers hebben de enthousiaste nieuwe quilters ook gewerkt aan een gezamenlijke quilt (zie foto). Deze quilt inclusief 2 kussen en een mooie tas zal aan het einde van de expositie worden verloot. Lootjes (a €1,00) zijn te koop in de theetuin en bij Kika Ambassadeur Kees Witte. De opbrengst komt geheel ten goede aan KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij).

Data en tijden expositie Quilts

Vanaf 10 april tot en met 5 mei 2018, tijdens openingstijden van de theetuin aan de Molendijk 65 te Herkingen, bent u van harte welkom de quilts te komen bekijken én lootjes te kopen voor het geode doel: KiKa.